1. Snoeien en trimmen: Wij zorgen voor het tijdig snoeien en trimmen van uw planten, struiken en bomen om hun gezondheid te bevorderen en een nette uitstraling te behouden.
  2. Onkruidbestrijding: Het bestrijden van onkruid is essentieel voor een verzorgde tuin. Wij gebruiken effectieve methoden om onkruid te verwijderen en te voorkomen dat het terugkomt.
  3. Gazonverzorging: Ons team zorgt voor het maaien, bemesten, beluchten en verticuteren van uw gazon voor een gezonde en weelderige grasmat.
  4. Plantenverzorging: Wij geven uw planten de juiste verzorging, inclusief water geven, bemesten en controleren op ziekten en plagen, zodat ze optimaal kunnen groeien en bloeien.
  5. Seizoensgebonden onderhoud: Of het nu gaat om het winterklaar maken van uw tuin, het voorjaarsklaar maken met het planten van bloemen, of het herfstklaar maken door bladruiming, wij zorgen voor het passende onderhoud in elk seizoen.
  6. Algemeen tuinonderhoud: Wij voeren ook algemene taken uit zoals het opruimen van bladeren, het reinigen van bestrating en het controleren van de algemene gezondheid van uw tuin.