1. Vijveraanleg: Wij ontwerpen en realiseren vijvers van verschillende groottes en stijlen, passend bij uw wensen en de omgeving van uw tuin. Van natuurlijke vijvers tot moderne waterpartijen, wij zorgen voor een vakkundige aanleg met oog voor detail en kwaliteit.
  2. Waterplanten en vissen: Als onderdeel van onze vijveraanleg kunnen wij ook zorgen voor de juiste waterplanten en vissen die de biodiversiteit en het evenwicht in uw vijver bevorderen. Wij adviseren u graag over geschikte planten en vissen voor uw specifieke vijver.
  3. Vijveronderhoud: Om uw vijver gezond en mooi te houden, bieden wij professioneel vijveronderhoud op maat. Dit omvat het reinigen van de vijver, het snoeien van waterplanten, het controleren van de waterkwaliteit, en het onderhouden van pompen en filters.
  4. Seizoensgebonden zorg: Wij zorgen ook voor seizoensgebonden zorg voor uw vijver, zoals winterklaar maken, voorjaarsonderhoud en zomerverzorging. Op deze manier blijft uw vijver het hele jaar door in optimale conditie.
  5. Waterpartijen en waterelementen: Naast vijvers kunnen wij ook waterpartijen en waterelementen zoals fonteinen en beekjes aanleggen om een rustgevende en sfeervolle ambiance in uw tuin te creëren.